Ние ви предлагаме решение за стъклопакет с отлични качества на топлоизолация и максимална звукоизолация. Стъклопакет – с две стъкла с различна дебелина, на който поне едно от стъклопакета е триплекс. Триплекса или също ламинирано стъкло е от групата на защитните стъкла. Състои се от две или повече листа стъкла, свързани по между си с един или няколко слоя многокомпонентна смола, характеризираща се с висока якост на опън и еластичност. Тази смола е прозрачна и не нарушава оптичните свойства на стъклото. В случай на счупване тя задържа острите парчета на мястото им. Поради тази причина триплекса е широко използван в днешно време, като в интериора така и в екстериора и е задължителен в много обществени сгради и на места с висок риск на счупване. Противозломно и устойчиво на бури и силен вятър. Освен защита ламинираното стъкло има и много добри звукоизолиращти свойства. Ламинирано триплекс стъкло осигурява защита от ултравиолетови лъчи, предотвратява загубата на топлина и подобрява звукоизолацията, така че стъклото често се използва за направата на стъклопакет.

 

 triplex coloridos  Ламинираното стъкло се състои от две или повече стъкла, които са слепени помежду си с еластично и устойчиво на разкъсване фолио (EVA - Ethylene Vinyl Acetate ). На практика може да се ламинират почти всички видове стъкла, а междинният слой може да бъде прозрачен, матиран или цветен. По този начин е осигурена широка гама от продукти с приложения в строителството, архитектурата и интериора.


  Ламинирано триплекс стъкло осигурява защита от ултравиолетови лъчи, предотвратява загубата на топлина и подобрява звукоизолацията, така че стъклото често се използва в вътрешни помещения. Ние произвеждаме всички видове триплекс за плъзгащи се врати, стъклени прегради, рафтове, шкафове и стълби, както и други конструкции от поликарбонат.

  Ламинираното триплекс стъкло се състои от две или повече стъкла, които са слепени помежду си с еластично и устойчиво на разкъсване фолио (EVA - Ethylene Vinyl Acetate или PVB - Polyvinyl Butyral). На практика може да се ламинират почти всички видове стъкла, а междинният слой може да бъде прозрачен, матиран или цветен. По този начин е осигурена широка гама от продукти с приложения в строителството, архитектурата и интериора.

 

  .

puldinpen-triplex