p1000048Имахме удоволствието да Ви уведомим, че внедрихме нови високо технологични линии за производство на многопластовитриплексни стъкла. Производствената линия HOAF TWINBOX ® използва най-съвременната технология за производство натриплексно стъкло, съобразено с международните стандарти за качество. Иновационна технология за производство на многопластовотриплекс стъкло. HOAF TWINBOX ® е в състояние да ламинира всички видове стъкла , с различни дебелини и форми. Използване на различени многопластови слоеве стъкло предоставя свободата да се създават разнообразни комбинации от стъклени решения. Друго важно качество на тази технология е здравината и сигурноста на произведеното стъкло, подходящо за стъкла за парапети, паравани за баня, и в производството на стъклопакети Ламинираните стъкла могат да се направят по различни дебелини, форми и цвят. Ако търсите стъкло за парапет, можем да Ви предложим различни цветови гами, които се придобиват от цвета на стъклото. Може да бъдат по-светли или по-тъмни, отражателни (стопсол) стъкла, матирани или плътни. В ламинираното стъкло, можем да затворим тънък прозрачен или полупрозрачен плат, като нестандартно решение за вътрешен интериор. Също така можем да затворим снимка, плакат от фото хартия на ваши любими хора, пейзажи, дори и тапети. Трябва да имате въображение и да бъде технически изпълнимо. Параваните за баня, могат да бъдат, цветни, прозрачни, матирани, плътни. Ламинираното стъкло е подходящо за стационарен параван.

 

p1000052 p1000059 p1000050
p1010258  p1010265  P1010273
P1010274  P1010282  P1010268

Имахме удоволствието да Ви уведомим, че внедрихме нови високо технологични линии за производство  на многопластови стъкла. Производствената линия HOAF TWINBOX ® използва най-съвременната технология за производство на стъкло, съобразено с международните стандарти за качество.

Иновационна технология за производство на многопластово стъкло. HOAF TWINBOX ® е в състояние да ламинира всички видове стъкла , с различни дебелини и форми, дори продукти като акрил или поликарбонат. Използване на различени многопластови слоеве стъкло предоставя свободата да се създават разнообразни комбинации от стъклени решения. Друго важно качество на тази технология е здравината и сигурноста на произведеното стъко.